Hrvatska: Kamionima blokirao ulaze u zgradu Euroherca u Splitu

EurohercVlasnik građevinske firme Bešlić blokirao je jutros kamionima ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na splitskom Kmanu zbog nemogućnosti naplate štete od te osiguravajuće kuće, javlja Dalmatinski portal.

 Jedno vozilo je parkirao na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu te otišao s mjesta događaja.

- Naši radnici su na mjestu događaja i u toku je postupanje. Više ćemo znati kada stupimo u kontakt s osobom koja je parkirala vozila - kazali su za Dalmatinski portal iz splitske policije koja je dobila dojavu oko 7 sati ujutro da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici.

Vlasnik firme Bešlić rekao je da je prije godinu dana s Eurohercom sklopio polisu osiguranja za kamion i teret i da je istog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete. Pregovarali su godinu dana, ali štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi da se osiguranje poziva na to da polisa osiguranja počinje vrijediti tek 24 sata nakon sklapanja, a on smatra da bi trebala početi važiti odmah s obzirom da je odmah i plaćena i da bi mu osiguravajuća kuća trebala isplatiti novac.

Vlasnik tvrtke Bešlić tvrdi da mu se nije javio još niko iz osiguravajuće kuće već da su ga kontaktirali samo iz policije i kazali u mu da ukloni vozila, ali on to još nije spreman napraviti. Pokušali smo dobiti nekoga od odgovornih u Eurohercu, ali nismo uspjeli.

SEEbiz